януари 18, 2022
image 66 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Тандем пуловер с риза, така здраво вкоренени при жените в съблекалнята, че е невъзможно да си го представя единствено мъжка привилегия. Момичета готови да го носите на работа, на разходка или пътуване. Възможност от една малка част от нещата, да бъдат различни по цвят и комбинация от стил ще оценят модники двата пола. Това важи особено през есента и зимата, когато този комплект ще зарадва не само с функционалност, но и топлина. Днес ние ще говорим за това как да носите пуловер с риза за мъже и жени, както и визуални примери за най-успешни идеята за обединение.

image 66 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. в YouTube.

Как да носите риза с момичета пуловер – черно-бяла комбинация

Традиционната комбинация от черно с бял веднага извиква асоциации с офис дрехи и бели накрахмаленным причините. Разбира се, това отношение не е лишена от смисъл, защото, ако на работното място прието да се носят скромни дрехи, целия офис-това е черно-бяло море. Избора на дрехи с различни цветове, рисковете служител става, дори не е черната овца, а по-скоро папагал. Това прави ден след ден момичета носят подобни един на друг и бели блузи. И съвсем напразно, защото добавяне пуловер, може, без да се излиза извън обхвата на приетия дрес-код, за да бъде различна всеки ден.

Панталони класически cut пуловер с V-образно деколте и пуловер с кръгли деколтета, и добре забележимо яка, маншети и спускане в черно и бяло са подходящи за всеки офис. Позовавайки се на консервативни органи, дрес-код, може да иска да запълни ризата в гащите, но нищо повече.

image 71 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от lookastic сайта.

Но черно-бели комплекти не винаги гледат. Отивам на разходка из улиците на града, дали е по рафтовете на бял пуловер юфка. Скучната детайл дрехи отдавна попита в категорията на предмети от бита. Второ дишане е дишането раирана риза, по-съзнателни небрежно наднича от пуловери. Моля, обърнете внимание, че ръкави и пуловери и ризи валцувани заедно – такава прекрасна идея за ежедневието.

image 76 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от missthin.

Избор на пуловер с риза на жените как да ги носят, често дори не мисля за. Изглежда очевидно, че маншетите и яката трябва да бъде видове, но дъното може да се сложи. По този начин, модел с висока яка речник за ризата дори не се счита за момичета. Това е напразно, защото показват, че можете да оставите само долната част на ризата, което създава модерен ефект многослойности. Въпреки това, нито горе, нито ръкави Няма дори намек за съществуването на ризата си. Много прилични снимки.

image 82 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. Пинтерест.

Още една идея в моно версия, покрай който не може да мине – това е комбинация от бяло с бяло. Неочаквано? Но само вижте как готино изглежда бял двуслойни комплект с тесни дънки. В този случай, бъдете внимателни с нюанси на бялото – малко пепеляв от миене на косата може да бъдат развалят отлична идея.

image 89 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. Пинтерест.

Свободен пуловер с къс ръкав, накинутая бяла риза, с добра алтернатива жилетка или елек в студен ден. Разбира се, ако дрес-кода на вашата компания е много строга, то това не е вашият вариант. Но тази комбинация-голяма причина выгулять колие-яка, чакат за подходящия случай.

image 95 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от cutur.

Разбира се, не можете да минете безразличие покрай такива да гледате. Риза с дължината на рокля малко под коляното не се вписват в бизнес стил. Но трябва да се носят отгоре малко по-къса рокля-пуловер с петна врана врана, и е създаден образ се превръща в изискана елегантност. Въпреки това, не е по-лошо, отколкото тук да се приближи тъмно-цвят рокля.

image 101 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от glamradar.

Как да носите риза под пуловер момичета: цветни вариации

Добавяне в тандем офис весели цветове и геометрични щампи, можете да получите напълно различни образи. Не напразно, когато отворите вратата на килера, средна момиче нищо не си струва да се намерят всички 50 нюанса на сивото, и всички от един и същи червен, син и други цветове. Без тези възможности гардероб ще бъде скучно и монотонно.

Свържете риза на точки и слънчева жълта тениска, защо не? Не се разваля впечатлението, дори и вмъкване гипюра, като въпреки някои замаяност такъв елемент, той поддържа цвят.

image 107 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от womansay. чиста

В този вариант съчетава два елемента черно-бели комплекти – с високо гърло и къс ръкав топъл вълнен пуловер. Наситен черешов цвят, не трябва да бъдат други цветни елементи. Специално внимание заслужават модели на косата, завита под яката. Тази проста техника веднага добавя тази улица изглежда приятната топлина, която ще оценят любителите на комфорта, които обичат да носят риза под пуловер.

image 110 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. outfittrends.

Всеки фен на стила пуловер+риза, на рафта има съкратен пуловер. В комбинация с ръкав? той превръща собственика на възрастен момиче, подчертава крехкостта на събиране. И това е един от онези случаи, когато нито едно нещо риза просто не играят, така че позволете си да блесне със стомаха при всяко вдигане на ръката може да не всяко момиче.

image 123 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от glamradar.

Безупречен имидж, в която перфектно на всички! Той е достоен за титлата се споменава по въпроса, как да се носят риза с джемпером. Бял пуловер с накинутым на раменете си палто и коралови шифон коралови ризи, обрамляющей врата и талията. Ще се съгласите, че без риза на това момиче ще бъде много по-лесно. И носенето на огърлица без яка на риза, пуловер, е недопустимо.

image 129 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка цвят в облеклото.

За да се свържете nesoedenimoe, и да останат стилен – трудна задача. Изглежда, че какво общо има спортни hoody, клетчатая риза, пола-молив и обувки-лодка токчета? Междувременно, се създава изглеждат много добре. Трудно е да се каже, че мислите за стил гръндж, или елегантност, но, че той е достоен за повторение, разбира се!

image 135 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. yuliapros.

Скучен стар пуловер, единственото предимство на които са ярки ивици, изглежда доста стилно в комбинация с раирана риза. Моля, обърнете внимание, че леопардовый принт на клатч припокрива с очила-това е много умен ход, който трябва да научи любители, за да вземете вашата чанта за обувки.

image 142 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. galknows.

Свободен, удължен пуловер с текстурирана задължителни просто очарователно изглежда страхотно с дънки. Тънка подробност за яката и белезници прави ясно, че моделът знае, как да носи риза с джемпером жена. Без него това просто ще бъде отпусната пуловер с дънки.

image 151 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от lookastic сайта.

Клетчатая риза, изпод син пуловер красив сам по себе си. Но освен дънки и черна кожена раница с нитове, тя дава почти пълна гръндж. За пълнота на картината не е достатъчно само масивните токове.

image 158 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. uwomen.

В бяла риза с тимберленды не съветва нито един стилист. Но аз трябва да добавите вълнен жилетка любим цвят груби обувки, с рожден ден, идеален за падането на градовете. В един от вариантите е логично, подобни на дънки и кожени или панталони милитари.

image 165 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. justthedesign.

Небрежно подвернутыми дънки и ръкавите на пуловер, отворих маншет и ще получите чудесен ден за ден комплект. Моля, обърнете внимание, че този начин на доминираща роля играеха хоризонтални ивици и елегантен аксесоар под формата на сини гривни. Бели маратонки, разбира се, много непрактично и ако искате успешно заместват маратонки.

image 173 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от mixfacts.

Дънки – риза на всички времена

Дънкови ризи не по-малко красиви от тях клетъчните колеги. И как успешно да се носят под потници. Деним риза направо попита тесни дънки и ботуши със свободен голенищем. Тази комбинация е удобно в чорап и не стесняет движение на собственика.

image 182 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимки от сайта. Пинтерест.

Ако имате любим топъл вълнен пуловер и рокля, която не може да носи, защото той лудо сърби, че деним риза на помощ.

Монтировку под остър дрехи дънки не само предпазват кожата от раздразнение, но и за запазване на допълнителна топлина. Обърнете внимание на комбинация от очарователните шапки и чанти – тази двойка е пример за подражание!

image 188 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от youinfashion. . simeon

Въпреки това, деним-това не винаги комфорт и чар. Поставете отгоре сива врана, да вземе чантата Louis Vuitton и вие – богиня. Просто бъдете сигурни, за да завърши бляскав начин на обувки на висок ток на Кристиан Лабутена.

image 195 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от на malinca.

Малък трик – пуловер-риза наред

Някои от момичетата отказват да носят пуловер върху ризата си. Аргумент те се обръщат към неудобство на този дизайн. Е, това е много индивидуално и наистина риза се мръщят, и може да създава някакъв дискомфорт. Но това не е причина без такова добра комбинация и текстил е готов да помогне, комфорт, мода изкуствено. Такова облекло е визуално почти не се различават, но е много по-лесно се носят.

Успявам да получа, състоящ се от класики пуловери и карирана риза, удобен спортен вариант за всеки ден. Закръглената линия на манекена врата е доста дълбоко, така че аксесоарите не дойде. Кратък пуловер отклонява вниманието от кръста, така че този трик е подходящ круглолицым момичета.

image 203 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от Харков. бала. simeon

Този тандем, луксозно изглеждащи на модели – също уловка. Пълен топъл пуловер и стилен имитация на многослойни дрехи, които ще оценят любителите на удобни дрехи. Пуловер с високи странични цепки, които ще ви помогнат да скриете излишните сантиметри от двете страни, ако има такива.

image 211 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от zhenskayalavochka. . simeon

Единствената пречка може да даде такава възможност, тъй като на тази улица изглеждат. Ревера декоративен джоб пуловер с тапицерия от същата материя, като фалшива риза, позволява да се направи без аксесоари и бижута. Единственото нещо, което за завършване начин-това по-голямата чанта или раница, по ваш вкус.

image 220 - Пуловер с яке: как да се носят момичета и момчета? Най-добрите снимки

Снимка от смърч. На документацията за участие. simeon