януари 18, 2022
78852fc3bd5e560dd5f23e8fa327f123 - Прически с окъсани челками

Прически с окъсани челками

Драная бретон-добре се съчетава с графични прическа със строги геометрични линии: боб, каре и т.н. това е графична бретон популярен е: тя изглежда по-оригинална, изглежда, по-смели. Това може да се направи в козметичен салон и у дома — на правилната технология и точността на изпълнение зависи от това, колко ефектно и красиво ще бъде.

78852fc3bd5e560dd5f23e8fa327f123 - Прически с окъсани челками

Тази форма е предназначена за собствениците на овална, триъгълна и квадратна форма на лицето. Но тя не е подходяща за момичета с прекалено големи черти. На прически с къса и супер-къси назъбени бретон подмладява на неговия собственик. И добавя чубрица начин на закачливи нотки.

Как изглежда и кой

Разкъсно бретон-това е комбинация от дълги и къси кичура коса. Някои от тях са много повече или по-малко. Оказва се слоеста бретон и създава ефект на „скъсани сметка“. Поради това, дори на тънки косата е обемна. Разкъсно бретон има редица предимства:

Нейната лесно да оформите; той добре се комбинира почти с всички допустими отклонения; подходящ за почти всяка форма на физическо лице; като това прави собственика си по-млад.

Благодарение на тези параметри и простота на създаването на този модел е популярен. Има няколко разновидности на скъсаните бретон, така че тя може да бъде избран в съответствие с особеностите на вида на лицето.

Най-ефективно се работи на права коса. Това може да се направи на тънка коса – те ще изглеждат по-големи.

Разновидности на скъсани бретон

Има различни варианти на изпълнението му. Всяка форма има свои особености, които правят прическата си още по-стилна и ефектна.

Кратко и суперкороткие

f9dee7640bf21916f5dbaf109f1381f2 - Прически с окъсани челками

Дълго

Този вариант е един от най-популярните. Можете да го комбинирате с дълги и къси коси. Полагане на дългия бретон лесно да се направи сешоар и кръгла четка. Тази форма на парцаливи бретон изглежда изгодно на собствениците високо чело.

Той е подходящ също и за тези, при които лицето е квадратна или кръгла форма. Направления добре да падат, за прикриване на големи бузи, прекомерно угловатость. Този силует придава женствен и романтичен привкус. Тази настройка в съчетание с многопластова прически.

96405be3d5b364e66d43fd306443611f - Прически с окъсани челками

Видео

Класически, перфектно допълва къси прически с ясни линии и каскада. Direct-това е възможност да изберете момичета с високо чело и продълговата форма на лицето. Висящи краища прикрие угловатость, което прави лицето по-заоблен.

Прав силует разкъсно бретон прави очите по-изразителна. Полагане-това е лесно да се направи, но това е възможно само за права коса. Също е идеален, ако имате дебели косми – това ще бъде вълнуващо.

6eb06ce9d7143be00dfad579896fd371 - Прически с окъсани челками

Кос

Силует неравномерно бретон е един от най-популярните и модерни варианти. Може да се допълни с класически и оригинални прически. Това прави за по-дебела и тънка коса – парцаливи наклонена бретон изглежда луксозно.

Но това е невъзможно да се направи на кичури къдрава. Този параметър трябва да се обърне специално внимание на момичета с красиви изразителна очи. Тази бретон привлича вниманието към очите си, ги прави по-привлекателни. Ако го допълнително третирана с ножици за профилиране, той визуално ще изглеждат по-големи.

1fad2bb5051790316ffe51dc2e3f5371 - Прически с окъсани челками

Асиметричен

Трябва да се избират обладательницам красиви и изразителни скули и очи. Това може да направите на тънки и дебели нишки. Най-важното условие е да са прави гладка коса.

Асиметричен силует изглежда страхотно на круглолицых момичета. Този взрив дава кръгла форма, близка до овална и скрива бузи. Идеална дължина-средно, но може да го направи на нивото на брадичката. Асиметричен вариант съчетава добре с каскада и графични прически.

640ded57dbd5efb8b4e09cbf1c53637b - Прически с окъсани челками

Смлян

Това прави собственика гъста и тежка коса. Благодарение на това, има възможност за поддържане на формата на косата. Профили трябва да правят собствениците на кръгла вида на лицето, тъй като вие можете визуално да се определи недостатъци. Овал на лицето става близък до овалу.

Модни образи, прически с бретон препълнен до 2020 г.

Разкъсно бретон ще направи вашата прическа, смели, оригинални. Така че, ако искате да си характер, за да бъде изразителен и ярки — да изберете подходяща форма, която ще подчертае предимствата на вашата прическа.

Разкъсно бретон е подходящ за почти всеки бретон, както и начина за получаване на изображение зависи от това, колко внимателно капитанът на бретон.

По-долу са примери за модерен образи, със снимка, така че можете да видите, като ефектно се получава прическа.

Карэ

Това е класическа прическа, която добре се комбинира с всяка форма на парцаливи бретон. Всичко зависи от това, какво каре сте. Ако е в класически стил с ясни геометрични линии, ще бъде както пряк, асиметрична, кос или къса парцаливи бретон.

5ffde024f2e4c14a4a6f801ab1e6a4e4 - Прически с окъсани челками

Каскада

Каскада се извършва на дълги косми и средна дължина на косата. Парцаливи бретон, можете да подчертая многопластова структура на тази прическа. Комбинация от cascade прически и такъв бретон изглежда стилно и красиво. Също така е интересно да наблюдава прав силует и многопластов прически. Оригиналния стил на работа с асиметричен вариант.

Те подчертават ясна и проста, но елегантна прическа добави смели бележки. Дълъг вариант ще изглежда добре наклонена разкъсно или асиметричен бретон. В резултат ще получите стилен, смел поглед.

00e1ab8c1d89d904c7354e673a2f5cce - Прически с окъсани челками

Боб

Боб е една от най-популярните прически, не само къса коса, а със средна дължина и дори дълги къдрици. Нейната отличителна черта е с по-дълги кичури от лицето си и късо подстриган отзад. Издължена направления може да бъде до нивото на брадичката, раменете и по-долу – всичко зависи от желаната дължина.

f796c79beba39275bd25715587573a6c - Прически с окъсани челками

За да подчертае тази смела прическа, за да се допълни луксозна бретон. Кратко и супер-къси скъсани бретон и Боб, и вие ще получите много стилен начин. Директен вариант добавяне на вашата прическа по-елегантни. Скъсани наклонена и асиметричен бретон ще добави и ви даде по-смел, модерен небрежност в прическа.

Технология на косене

Неравномерно бретон създаде много проста, но изглежда впечатляващо. Не е нужно да отидете в салон за красота. Ако имате необходимите средства, можете да направите това сами. За това ще ви трябва един обикновен фризьорски салон и филировочные ножица, гребен.

Направете хоризонтален път (на косата), след това се отделят две направления, които ще са основата на вашия бретон. Побрызгайте в тях вода. Конвенционалните парикмахерскими ножица отрежете до желаната дължина. Когато косата изсъхне, те ще станат по-кратък, отколкото на сантиметър. Процесът на изтъняване на ножици нишка по цялата дължина. Инструмент трябва да се държат успоредно на лицето. Подсушете бретон сешоар.

Тази схема може да се използва за създаване на преки, къси и дълги скъсани бретон. Но за парцалива наклонена бретон е най-добре върху суха коса. Техника за създаването му е малко по-различен от класическите методи.

Странично раздяла има две посоки. След това скрутите ги в няколко колани. За създаване на наклонена бретон имате нужда от нож. Когато работите с тях, бъдете много внимателни. Внимателно направете няколко малки разреза. Изберете страна за която ще оформите косата си. С помощта на нож, бретон визуално ще изглеждат по-големи. Срешете косата и оценка на резултатите. Ако смятате, че има някои заключване, отново скрутите ги на кок и довършителни работи на ръба на острието. След това бретон филировочные ножици.

А ти си глупак наклонена стилна бретон. А благодарение на използването на острието изглежда много фактурная и впечатляваща.

Начини за подреждане

Много е лесно да се постави тази бретон. И дори при минимална стайлинг на коса, тя да изглежда добре. За да запази косата ви е твърде рехав при сушене със сешоар използвайте интензивно сушене.

Направите помия полагане

Този метод е подходящ обладательницам степен допустими отклонения.

Нанесете на краищата на бретон, пяна или восък. Ръката нежно restrepia на косата. След това го подсушете със сешоар, като създава лесен художествен бъркотия. Вие сте разпръснати, „пера“.

Важното е, да не правим полагане на твърде беспечен косата да изглежда непричесанными, и изглежда стилно.

Полагане на рамо

Този вариант е най-доброто, което трябва да направите собствениците на къса коса с ясни линии силует – Каре, Боб.

Разделете на кичури малко количество от муса. Срешете бретон, поставяйки я на рамо. Подсушете я със сешоар, използвайте топла сушилня настройки. За да може да се заключва на мухъл ще го подсушете със студен въздух. Леко срешете бретон.

Вашият стайлинг е красива и елегантна, пробора трябва да бъдат разположени на една и съща страна, в която се намира бретон. След това косата ви ще изглежда естествено и стилно.

За създаването на стайлинг, можете да използвате кръгла четка – ти ще получиш много голям взрив. Или използвайте плосък ютията за изправяне на коса – така че можете да я направите по-дълго. При излагане на високи температури косата си задължително използвайте термозащиту.

Коригира формата на парцаливи бретон трябва прераждане на косата. Можете да опитате различни варианти, Ако искате да експериментирате със стил. Внимателно направено и добре подбрани разкъсно бретон ще бъде чудесна декорация за вашата коса.