януари 29, 2022
image 1463 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Всички най-новите прически говорят за стремеж към стилния имидж, експерименти с женски коси не спират дотук.

В тази статия ще разгледа новите тенденции за прически за средна коса, снимка, женски (2020 г.) стайлинг предпочитания, както и професионални консултации.

Прически за средни косата всеки ден (стъпка по стъпка)

Страхотни прически за всеки ден със средна дължина на косата голямо количество, те могат да бъдат мили, за да събере или да се оставят свободни, красиви къдрици.

Стилен лъч

image 1463 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Стилен букет от чорапи, разбира се, не може да претендира за новостта на сезона-2020. Но тя е проста и изглежда много оригинално.

Кок с помощта на чорап. За този лъч може да вземе обикновен чорап (сегмент в зоната на петата) и го завъртете до валяк.

Косата започват да се събират в обикновен опашка в задната част на главата (закрепете ги на тънки ластика) и поставете отгоре валяк дъвка чорап.

Разделете косата си така, че петите да не е била видима. Отгоре равномерно разпределени коса, облечен е силен, но невидим дъвка.

Останалите край увийте косата около кифлички и се определят с помощта на игла (невидимки). За по-добра фиксация на греда поръсва се с лак.

Съраунд греда. Да вземе и да се съберат в опашката на всички косми (фиксирана група). Косата не извади от венците до края и да оставите един вид контур. След това равномерно разпределете го от единия край до другия.

Останал на върха на косата местят в жгутик и, увити им с получения лъч, сигурно невидим. Допълнителен фиксиран лъч лак.

image 1471 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Връзка на базата на шиш. Вземете кичур (за добро), и плитка колосок. Когато Спайк платиш до края и края на това косата започва да се дърпаше в стегнат колан и пуснати в кифла. Готов връзка се определя и невидим лак.

image 1480 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

От колани. Косата се разделя на еднакво парцели 5 хоризонтално, всеки детайл е привързана към опашката (фиксиране на ластика). Започваме да обърне всяка опашка поотделно в стегнат турникет. В резултат колани свивались в сноп и се определя фиби.

Опашката е със средна дължина

Важно е да знаете! За опашката вземете тънък, но много плътен и силен ластик.

image 1483 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Опашка с начесом.

  Силно се съберат на косата, и вържете ги на гладко до венеца. Опашката насасывать, грозно от него се получава, като по този начин се подчертава чертите на лицето.

image 1488 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Класически борда номер 1.

  • Да се съберат всички косми и внимателно срешете нагоре, готов опашката лежаха на ластик. След приемането на долната част на опашката един кичур и увийте основата на дъвка (го крие), заложено в основата на опашката невидим.

Класически борда номер 2.

  • Започва да върже всички косата назад и затегнете плътно опашка с ластик. Припустил малко дъвка и скрутите опашката в стегнат турникет. Направете дупка над основата на венеца и втыкаем получения пакет. Асансьор гума до началото на опашката.

В стил бохо.

  От двете страни на износител, тънка опашка френски пигтейли и заключете ги на гърба си невидим. Всички косми, събрани от долу на опашката.

Интересен факт! Косата гладка опашка може да се използва дори на 4-ия ден след измиване на главата.

Свобода косата

Свобода косата с елемент на плитки

  . В наклонена бретон преплитане или кичур коса около челото. Вземете тънък кичур и плитка коса обиколката на главата, се получава обвивка на косата. В долната част на върха се определи плюе невидим, а останалата част от косата внимателно се срешете.

image 1492 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

– Популярните женски прически (2020 г.) с бретон за средни коса, които лесно да направите и сами, снимка

Малвина с начесом.

  Вземете малка къдря косата на темето и насасывать, лак се нанася. След това отделете тънък кичур от износител, и нишката с начесом, определя скоба в задната част на главата. За романтичната завъртане на изображението кичура коса на къдрици.

image 1499 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка

Събрани коса настрана.

  • Направете страничен път (на косата) и внимателно срешете косата си. Леко издърпайте кичура коса и косата на темето плавно публикувани. Поправих този лак за коса.

С bezel.

  Направи полагане и поставяне на панела (бране на всички косми по челото), панела може да се замени с наклонена. Също така с джанта се използват навива на плойку къдрици.

image 1504 - Дамски прически за средна коса – нова 2020. Снимка